طرز تهیه خورشت فسنجان :
در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده میشود. خورشهای ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورش هم گفته میشود را در غذاهای روزانه، میهمانیها و مراسم رسمی استفاده میکنند.
درمان قطعی بوی بد دهان با یک ادویه خوشمزه
خورش ,تهیه ,میشود ,طرز ,ایرانی ,برنج ,طرز تهیه ,خورشت فسنجان ,تهیه خورشت ,هستند ایرانیان ,لوبیا هستند ,تهیه خورشت فسنجان
درباره این سایت