محل تبلیغات شما

دسته غذاهای باقالی پلو چه با گوشت چه با ماهیچه و همچنین با گردن از جمله خوشمزه ترین وعده های ایرانی می باشند که به صورت بسیار بالا در رستوران ها و مراسمات طبخ می شود ، ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید تا طرز تهیه باقالی پلو با گردن را به صورت خانگی اما با طعم رستورانی آموزش دهیم :

مواد مورد نیاز برای تهیه باقالی پلو با گردن :
باقالی: 2 پیمانه
گردن گوسفند: 1 عدد
برنج: 2 پیمانه
چوب دارچین: 1 تکه
شوید خشک:یک و نیم پیمانه
زعفران دم کرده: 1/2 پیمانه
پیاز:3 عدد
سیب زمینی برای ته دیگ: در صورت تمایل
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن:به میزان لازم
باقالی پلو

درمان قطعی بوی بد دهان با یک ادویه خوشمزه

طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی

علت درد و سوزش قفسه سینه چیست و این درد چه زمان خطرناک است؟

پلو ,باقالی ,گردن ,تهیه ,صورت ,رستورانی ,پلو با ,با گردن ,باقالی پلو ,به صورت ,به میزان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مقاله و تحقیق جدید آبگرم های ایران دنیای شبکه دانستنیهای مهم كامپیوتر و موبایل diavieperpha مطالب اینترنتی پروژه رشنال روز اسپایدر عرفانی اخلاقی اجتماعی تربیتی آموزشی nazrowolfli