محل تبلیغات شما

پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان،[۱] ترکیه،[۲] ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

درمان قطعی بوی بد دهان با یک ادویه خوشمزه

طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی

علت درد و سوزش قفسه سینه چیست و این درد چه زمان خطرناک است؟

تهیه ,پلو ,برنج ,انواع ,ممکن ,مواد ,که با ,طرز تهیه ,ممکن است ,با مواد ,می‌شود که

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سیستانیها,بنیادنیمروز سیستانیهای گلستان09360876222 فروش مخازن نکا پلاستیک حدیث شیعه الناس کلهم احرار arkrawefiv دانلود آهنگ جدید اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها iderrinri دانلود مداحی ( ذاکرین 72 ) titascoci