دسته غذاهای باقالی پلو چه با گوشت چه با ماهیچه و همچنین با گردن از جمله خوشمزه ترین وعده های ایرانی می باشند که به صورت بسیار بالا در رستوران ها و مراسمات طبخ می شود ، ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید تا طرز تهیه باقالی پلو با گردن را به صورت خانگی اما با طعم رستورانی آموزش دهیم :
مواد مورد نیاز برای تهیه باقالی پلو با گردن :
باقالی: 2 پیمانه
گردن گوسفند: 1 عدد
برنج: 2 پیمانه
چوب دارچین: 1 تکه
شوید خشک:یک و نیم پیمانه
زعفران دم کرده: 1/2 پیمانه
پیاز:3 عدد
سیب زمینی برای ته دیگ: در صورت تمایل
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن:به میزان لازم
باقالی پلو
درمان قطعی بوی بد دهان با یک ادویه خوشمزه
پلو ,باقالی ,گردن ,تهیه ,صورت ,رستورانی ,پلو با ,با گردن ,باقالی پلو ,به صورت ,به میزان
درباره این سایت