مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم
- گوشت ماهیچه یا سردست 500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان
- پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپخوری
- گل کلم متوسط 1 عدد (در حدود یک کیلو گرم)
- آبلیمو 3 تا 4 قاشق سوپخوری
- شکر 1 تا 2 قاشق سوپخوری
- زعفران سائیده 1 قاشق چاشخوری (یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)
- نمک و فلفل به اندازه دلخواه
درمان قطعی بوی بد دهان با یک ادویه خوشمزه
,گل ,قاشق ,کلم ,خورشت , 1 , ,گل کلم , 1 ,خورش گل ,خورشت گل
درباره این سایت