محل تبلیغات شما
بررسی تمام فواید و خواص غوره برای بدن
غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی است که به صورت پودر، خشک، فشرده شده، تازه یا منجمد استفاده می شود. در ایران از غوره برای تهیه آبغوره، ترشی، گردغوره و برای طعم دادن به برخی از غذاها مانند خورشت کدو و بادمجان استفاده می شود. غوره به دلیل آنتی اکسیدان های فراوان برای درمان بیماری ها مفید است و حتی خواص بیشتری نسبت به انگورهای رسیده دارد. در این بخش از نمناک شما را با خواص غوره در طب مدرن و اسلامی و سنتی آشنا خواهیم نمود.
بهترین نوع غوره
بهترین نوع غوره، غوره دارای رنگ سبز و درشت و آب دار است که دانه نداشته و پوست نازکی داشته و ترد و تازه باشد.

درمان قطعی بوی بد دهان با یک ادویه خوشمزه

طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی

علت درد و سوزش قفسه سینه چیست و این درد چه زمان خطرناک است؟

غوره ,خواص ,تازه ,نوع ,استفاده ,دارای ,است که ,استفاده می ,می شود ,خواص غوره ,غوره برای

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اصحاب یمین بــــــارانـــــ نیازمندی های روز Eric's style گردشگری و سفر دانلودستان | دانلود بازی, نرم افزار و ... امام زمان (عج) مرکزتبلیغات یاران روستای پایین مرزبال cansgesigon battsmolkelbband